Tervezett almok

2020 október közepi elvitelre kölykök előjegyezhetők a fent látható szülőktől.A pároztatás és a kölyöknevelés mellett azért döntöttünk, mert 2 utódot szeretnénk meghagyni Ilustól, mert a 8 év alatt bizonyította, hogy mind egészségileg, mind küllemileg és mind idegrendszerileg tovább kell vinni a vérvonalát. Mindenre figyel, családhoz eszméletlen kedves, megy a kapura, de nem idegbeteg módon. Teljesen egészséges, fogai épek, nincsenek megkopva sem, pattog, mint egy gumilabda. Egyszóval, mi ilyen kutyát szeretünk. Őrizzen is, az egészsége rendben legyen, és a családhoz hű és barátságos legyen. Na ezért döntöttünk az utódnevelés mellett.
A kutyák természetesen származási garanciával eladóak, melyen biztosíthatjuk a leendő gazdikat arról, hogy a kutya vérben is a papíron található szülőktől származik. Mi ennyit tehetünk annak érdekében, hogy jól választhasson. A választás már csak Önökön múlik. Természetesen a szülők élőben is megtekinthetőek. Teljes körű tanácsadást adunk a kutyák mellé szóban és írásban is. Na jó kutyakeresést és tökéletes választást kívánunk Önöknek.
Közel 30 éves a Kisgesztelyi Harcos Komondor kennel. Nem nagy létszámú, nem is rengeteg almot felnevelő kennel, de csak Komondor, csak Komondort tartó kennel. Tavalyi évben vettük meg első törzskönyvezett Kuvaszunkat.
Jó kutyázást és jó választást.
Nagy Attiláné és Nagy Attila
TörzskönyvekIlus korábbi kölykei

Érdeklődni nagyatizirc@gmail.com e-mail címen.kismama a gazdival

Vissza a lap tetejére